Körkortstillstånd!

den 16 januari, då jag fyller 16, har jag nu tillåtelse att sätta mig bakom ratten i en bil för första gången! snart kör vi! (bokstavligt talat..) LÄNGTAR.


So no one told you life was gonna be this great?

kom hem efter en toppendag i kalmar för cirkus en timme sen! först kolla på sin framtida skola (:D) och sen kolla runt lite i kalmar med nellie och alma! berättar bara väldigt kortfattat för orkar inte blogga nu. säger inte heller vilket gymnasium det lutar åt eftersom det typ är 51% - 49%..  men det blir i alla fall cis eller stagg! hörs imon!


Gotta be you - One Direction ♥


Trettionde november.




Ställ in ditt sikte på nåt positivt, för något ryggbitande har vi ingen tid. Jo, jag ser dom men jag bara väljer att se förbi.

imon åker jag, och ett antal 9:or till från oskarshamn, till kalmar för att checka in gymnasium! för min del blir det då stagnelius och calmars internationella skola (stagg & cis). stannar även kvar i kalmar med alma och nellie, kommer säkert bli en rolig dag! har dock ångest över vad jag ska ha på mig.. eller rättare sagt, panik. hörs imon.



And even though it's a struggle love is all we got. And we gon' keep keep climbing to the mountain top.






weheartit.com

This is the way I wanna live, I’m going through changes. This is the way I wanna live.

longboard



Longboard + summer = Amanda is feeling good!

finns två saker jag typ kräver just nu, sommar och en longboard! tänk en varm sommardag, man tar sin longboard (som man lärt sig åka på) och bara swiiischar ner för alla backar och fram på gatorna i ett par slitna shorts och ett stort linne.. släng på ett par ray-ban solglasögon på de också. min högsta önskan just nu.



Can we fall, one more time? Stop the tape and rewind.

matteprov imon.. där fick ni även reda på vad min eftermiddag kommer bestå av! eller nej, tror inte på att vrålplugga. det som sätter sig i huvet gör det och resten är inget att göra åt. ska i alla fall kolla igenom det lite nu och senare ikväll blir det en sväng till gymmet!

It will rain anyway. Nothing matters now that you're here by my side.

drog till växjö en sväng med mamma, lillasyster och moster. trevlans! fick med mig lite hem, plus att mamma gick in i ett par affärer själv. det är ju julafton om en månad menar jag ;) slänger in bilder senare på vad jag köpte, men bloggningen har ju vart sådär nu så förvänta er inte för mycket.. på tal om något helt annat har helgen gått helt galet för fort! är det verkligen måndag imon?

I want caaaaandy!

har jag nämnt att jag har "godislöfte"? kör en typ tävling med alma, kommer inte gå in på detaljer, men sitter i alla fall här nu och halvdör inombords när hela familjen smaskar i sig godis och jag äter nötter osv... känns ej bra! men vägrar förlora ;)

Pepparkaksbaket 2011.




Maybe someday I will learn to fly away from all the way.

idag har jag städat, bakat pepparkakor, spelat gitarr, tagit hand om en väns hund, kollat på kusinens innebandymatch, tränat osv. detta resulterar en trött amanda och snart slänger jag ner mig i soffan framför tv:n. fan vad lockande det lät...

Today is gonna be the day, that there gonna trow it back to you.

foton sen i sommras:

I need that one thing. And you got that one thing.

fredag! sitter just nu och klinkar lite på gitarren. ackorden börjar sitta men det låter så hemskt att man blir lite död inombords.. drar i alla fall till elin ikväll för att se på idol osv! har annars en helt lugn helg framför mig med myys och massa plugg! hatar att plugga på helgen men suckar och står ut. ha en bra fredag!




If you snooze you lose.

vet inte vad jag ska skriva här, nej. dagarna rullar på och imon drar jag ut till skogen och sover hos nellie, mysigt! btw, om någon har läst ett lite udda inlägg här så är det nog mina små helt normala vänner som skrev det (raderat nu), så inget att bry sig om alltså! allt jag hade att säga så säger inte mer. ha det bra!
och varför just denna bild? svar: jag har ingen jävla anning!

Sovmorgon och tidigt slut.

Började skolan för ca tio minuter sen och slutar om tre och en halv timme. Fick några timmar ledigt pga kalmarresan för några veckor sedan! Gutt! Skulle inte säga nej till att ha det såhär varje onsdag... Kläder dagen till ära:


I wouldn't want to have it any other way. I'm addicted, and I just can't get enough.

go'kväll! första dagen på veckan rullade på jättebra. tog en fika på stan med alma, vilket vi var välförtjänta av efter att ha gått upp kl halv 6 för att dra till gymmet! grymt skönt. btw, känner att denna vecka kommer gå sjukt fort. hörs!


You the one that I dream about all day. You the one that I think about always.





My heart goes boom as the stars go blue, like a sea of cell phone lights.

fick ett ryck idag och sprang över till grannarna och lånade deras gitarr. resten av dagen har jag nu försökt lära mig lite, det låter inte fint någonstans. kråkorna klagade.. där går liksom gränsen, så drog till gymmet istället! ikväll har det vart familjemys och nu slänger jag ner mig i soffan framför det ljuvliga gossipgirl! har även liite söndagsångest, är rätt lagom skoltrött. var det inte lov för 2 veckor sen bara?


Lussebullebak.

resultatet från lussebullebaket! lillasyster och jag har en regel när det gäller det... ingen normal lussebulle!


+


Varför vill du stå med mig i regnet? Varför vill du riva ner mitt stängsel? Baby jag vet ändå vad som händer.

hej och hå! hade en toppenkväll i fredags och sov även över med alma och nellie! vissa är ju dock väligt kvällströtta. morgontrötta också för den delen.. drog till gymnasiet idag för att andas in helium från balonger och pröva på glass. hahah va ju lite småroligt! spenderade hela kvällen nu hos alma för att kolla gossip girl osv. trevlans! imon blir det lussebak och träna som gäller. sketans rolig helg vetni! ha det bra!


I have the time of my life, and I never felt this way before.






Seems like every time, I get the chance, I lose my cool, and I blow it.

shoo. snabbt inlägg innan skolan nu vetni. äntligen fredag! veckan har ändån gått sjukt fort och ikväll blir det mys hos alma med tjejerna! kommer säkert bli bäst. på lördag drar vi till gymnasiet för en dag, öppet hus, och på söndag blir det som vanligt en av de sköna slappdagarna med lite gymbesök! det var min helg lite kort och ni kan förvänta er dålig bloggning. ciao!

bild från i början av sommaren, värmen kom tillbaks!


"I'm Chuck Bass."




weheartit.com


Daylight come and we don't wanna go home. Yeah so we losing control. Turn the lights low cause we about to get blown.

förövrigt så känns allt bara så bra just nu, allt rullar på som det ska och det händer grejer, vilket jag älskar. kanonhelg börjar typ imon, ca 5 veckor kvar till jullov, om 2 månader övningskör jag (se upp förfan!) och massa annat. woohoo!


Twillight - Breaking Dawn part 1.

kom precis hem från bion. såg som sagt Twilligt - Breaking dawn del 1! helt grymt bra var den! kan knappt vänta tills del 2 kommer! ett starkt filmtips alltså!


Black, white and blood.

trfghjk


Like I'm killed by a cop. K-k-killed by a cop.

har inte bloggat på megalänge, och kommer inte göra det idag heller. har inte tid (älskar att säga det!). har pluggat gärnet med alma de senaste dagarna. idag blir det bio med underbara tjejer! breaking dawn, here we come! fan vad taggad vetni!
är inte på min dator (för den har någon hemma hos sig!) så slänger in en gammal bild från arkivet.


When the stars goes blue.

Sitter och pluggar för fullt med Alma. Säger bara att Einstein, you got competition! Ha det bra!

Randombilder;


"Three words. Eight letters. Say them, and I'm yours."

sitter och kollar på gossip girl. älskar den serien!


No we can't make up our minds. Cause when we think we've got it right, we go na na na na.

är inte alls pepp på skola imorgon, efter 2 veckors lov och prao. skulle gärna vara ledig några dagar till! hade en mys-söndag idag, gjorde alltså allt och ingenting. skönt!
fotade även lite i höstlöven som vanligt nu för tiden, resultat:



I do it for the one's who got my back. I do it from my heart, on every track.

är med i veckans blogg hos en främling! kulkul!
klicka på bilden vetja!



Now put your hands in the air, shake your body down slow. Bring it back like you never did it before.

fghbj


Tolfte november.


Som ett djur, en lycklig lemur, trippar jag med lätta steg.

dansade igår på kulturnatten med tjejerna, fan va roligt! gick rätt bra också tror jag! idag bar det av till kalmar för att kika på några gymnasium, och helt plötsligt blev valet svårare.. jobbigt läge tycker jag. nu är jag hur trött som helst, godnatt typ..

redigerad bild, men skulle sjukt gärna ha denna hårfärg!


I’m losing my way. You can go insane, I don't understand it, no.

gfhjk

gfhjk by johansssona featuring a button down shirt

Looking up there's only sky, rest your head I'll take you high. And we won't fade into darkness.





we♥it.com


Fulkultur - Fuldans ♫

Woooohooo!

He’s cooler than ice, flyer than wind, hotter than fire. This is the night.

känns som om jag skriver samma sak varje dag nu. men kan inte riktigt göra nått åt det eftersom denna vecka typ ser så ut, prao. hur kul som helst har jag det i alla fall! och arbetstiderna imon måste vi ju bara ge en tumme upp för: 06.00 - 14.00.


En gång är ingen gång, två är lika med noll. Kom och lär dig samvetets ekvation.

shoe

shoe by johansssona featuring a knit wool sweater

So keep in mind all the sacrifices I'm makin', to keep you by my side. To keep you from walkin' out the door.



I'll be lookin' out night and day. Took my heart to the limit, and this is where I stay.

är helt sjukt trött på kvällarna efter fulla dagar med prao. men värt är det, taggar redan morgondagen! weey!


Make me your radio, and turn me up when you feel low. This melody was meant for you.

första dagen på praon kunde knappast bli bättre! ser redan fram emot imon. han inte till rygbyn men drog en snabb sväng till gymmet. härligt! sprang i över 40 minuter på löpband, känner mig rätt stolt nu! hörs!


Out of all the things in life that I could fear, the only thing that would hurt me, is if you weren't here.


Pack my bags and leave this town, 'cause if I stay I'll stay down.

saknar sommaren lite nu, då det var ljust ute till mitt i natten och man gick i shorts varje dag! take me back.



‘Cause I’ve drawn regret. From the truth. Of a thousand lies.

dålig bloggning, jag vet.. men har ingen lust alls med det. var i alla fall med goa släkten igår och idag har jag rensat hela jävla datorn så ingenting är kvar.. känns lite tomt faktiskt. taggar i alla fall prao imon, weeey!


You would not believe your eyes, if ten million fireflies, lit up the world as I fell asleep.

har haft det jätteroligt i typ tre dagar i moheda :D nu får det bara inte dröja ett år tills nästa gång!  drar mig nu bort till alma för att kolla på idol. hörs!

hahahaha gjorde även ett experiment som blev extremt misslyckat, bäst är vi!



Tredje november.




På bussen.

Befinner mig just nu på bussen till växjö för att spendera några dagar hos Lovisa! Hörs troligtvis på fredagkväll, ha det bäst för det ska jag!


We're just having fun, we don't care who sees.

drar mig nu mot stan för att ta bussen till växjö, äntligen! hörs när vi hörs!


Första november.





You're insecure, don't know what for. You're turning heads when you walk through the door.

första dagen på vad jag tycker är den segaste månaden på året. längtar redan till december, mysigt. idag blir det en lugn dag, och ikväll bär det av mot fårbo, för filmkväll med rugbyn! hörs senare.


RSS 2.0